De organisatie draait inmiddels in de hoogste versnelling. Er wordt hard gewerkt aan het programma voor zaterdag 1 juni 2019, de kapellen voor het Open Betuws Blaaskapellen Kampioenschap kunnen zich inschrijven en ook de inschrijving voor de kraamhouders op de braderie is gestart.

Het weekend wordt gehouden op 1, en 2 juni 2019. Noteer deze data dus in uw agenda.

 

Op zaterdag kunt u 's middags vanaf 14.30 uur de Taptoekorpsen in het centrum horen en zien tijdens de traditionele Street Parade en de om 19.30 uur start de 25e Taptoe Tiel.  Het taptoeterrein gaat vanaf 18.30 uur open.
De korpsen zijn bekend. U kunt deze dag gaan genieten van de muzikale klanken van OBK Rhenen en Jong Pasveer, Pasveer Winds (alleen tijdens de taptoe) en de senioren van Pasveer, Amigo Leiden. Het voorprogramma van de taptoe wordt verzorgd door The Steelmasters uit Afferden en we openen en sluiten deze jubileumtaptoe met een spektaculaire show van Lucifer Slagwerkgroep

Op de zondag is weer de Braderie gecombineerd met het Open Betuws Blaaskapellen Kampioenschap. Van 11.00 tot 17.30 uur muziek en vertier in de binnenstad van Tiel. Het hoofdpodium vindt u op Het Kalverbos en van daaruit kunt u gaan struinen langs alle kraampjes of even shoppen in de winkels in het centrum. 

Login Form

Welkom

Tot ziens