Het 23e Taptoe Weekend Tiel zit er weer op. Wij kunnen terugkijken op een geslaagd evenement.

Vrijdag was het enorm druk met een fantastische sfeer in de tent. Zaterdag was het prachtig weer voor de streetparade en de taptoe. Voor sommige was het even wennen dat de taptoe dit jaar in de middag gehouden werd, maar iedereen heeft kunnen genieten van de fantastische shows die de korpsen lieten zien.

Ook zondag hadden we schitterend weer voor de tweede editie van het  Open Betuwse Blaaskapellen Kampioenschap en de braderie. Het was gezellig druk op de braderie en rond het hoofdpodium op het Kalverbos. De Bierbengels waren bij de wedstrijdkapellen de grote winnaars van het kampioenschap waardoor ze de Tielse Flip mee naar Voorschoten mochten nemen. In de leutklasse werd Tofkapelluke uit Hoeven uitgeroepen tot winnaar.

Wilt u nog even nagenieten aan de hand van wat foto's, dan kan dat op de Facebookpagina van onze huisfotograaf Dolf van Dulmen:
Foto's TielerTal Bierfest
Foto's Streetparade en Taptoe
Foto's Open Betuws Blaaskapellen Kampioenschap

Wij gaan weer aan het werk voor de editie van volgend jaar. Hopelijk zien wij u dan weer.

Tot slot willen wij al onze medewerkers en sponsors van dit weekend hartelijk bedanken. Zonder hen was het niet mogelijk geweest dit weekend te organiseren.

Login Form

Welkom

Tot ziens