Taptoe Tiel van grote allure!

Taptoe Tiel trekt inmiddels rond de 1.000 bezoekers. De deelnemende korpsen presenteren zich met een wervelend spektakel van muziek, show en ritme. De 22e editie in 2016 zal er wederom één zijn van grote nationale allure.

Taptoe Tiel wordt vanwege de regionale uitstraling geopend en bijgewoond door de burgemeester. Zijn aanwezigheid en de vertegenwoordiging van de wethouders is een teken van waardering voor het niveau van het evenement en de enthousiaste inzet van nagenoeg alle K.T.S.M.-leden. De taptoe zal 's middags voorafgegaan worden door een Streetparade in het Centrum van Tiel.

Programma:

15.00 uur  Streetparade (centrum Tiel);
18.30 uur  Taptoeterrein open. Voorprogramma verzorgd door De Blaasbalgen uit Leidschendam;
19.30 uur  Taptoe (Parkeerterrein Het Taluud). Finale rond 22.30 uur.

In het voorprogramma, in de pauze en na afloop zullen De Blaasbalgen uit Leidschendam weer acte de presence geven.

De gecontracteerde korpsen voor 2016 zijn (we maken de komende weken alle korpsen bekend, de korpsen die inmiddels bekend zijn staat hieronder):

Excelsior uit Renkum

* Juliana uit Middelburg

* Chr. Muziek- en Showband Juliana uit Amersfoort

K&G uit Leiden

 

Kaartverkoop:

U kunt via deze website kaarten bestellen voor de 22e Taptoe Tiel. De kaarten voor de tribune kosten in de voorverkoop € 10,00 en aan de kassa € 12,50. Deze prijzen zijn inclusief 1 consumptie. Kaarten voor de staanplaatsen zijn niet online in de voorverkoop te koop, wel in bij Primera in Centrum Tiel. Klik hier om kaarten te bestellen. 

Login Form

Welkom

Tot ziens