Vrijdag 1 juni 2018 feestavond in Duitse sferen, Het TielerTal Bierfest!

Op vrijdag 1 juni zal op Het Taluud een feestavond gehouden worden in Duitse sferen. Compleet met bratwurst, en natuurlijk bier. Het programma voor deze avond is nog even een verrassing. Houd deze website in de gaten of kijk eens op onze nieuwe Facebookpagina van het TielerTal Bierfest. Tent open vanaf 19.30 uur, de toegang is gratis.

 Het belooft weer net zo'n groot feest te worden als vorig jaar. Dit mag u niet missen!

 

 

Zaterdag 2 juni 2018, 24e Taptoe Tiel

De korpsen liggen vast. Op zaterdag 2 juni verwelkomen wij de volgende korpsen in Tiel:

  • Showband Irene uit Ede
  • Show- & Marchingband Exempel uit Empel 
  • Showkorps Wilhelmina uit Sleeuwijk 
  • DVS uit Katwijk 
  • Junioren van DVS uit Katwijk

Om 12.00 uur gaan een aantal korpsen Tiel in om bij een aantal winkelcentra de mensen enthousiast te maken voor de taptoe.

De traditionele streetparade is vanaf 14.30 uur in de binnenstad.

De taptoe start om 19.30 uur op Het Taluud (het parkeerterrein achter de Rabobank). Het terrein gaat open om 18.30 uur.

 

Zondag 3 juni 2018, Open Betuws Blaaskapellen Kampioenschap en Braderie

Met een braderie van meer dan 180 kramen en 20 dweilorkesten zal Tiel ook vandaag weer geheel in het teken van muziek en gezelligheid staan.

De laatste jaren is dit evenement  uitgegroeid tot een fenomeen in de blaaskapellenwereld. Deze groei was aanleiding voor een nog professionelere aanpak, een mooi logo en een pakkende naam.

Vanaf 2016 is de nieuwe naam voor dit evenement, Open Betuws Blaaskapellen Kampioenschap. Wij roepen alle blaaskapellen/dweilorkesten op om deel te nemen aan dit geweldige feest waar nog lang over gepraat zal worden. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers in zowel de leut als de wedstrijdklasse. Elementen als show en muzikaliteit zullen beoordeeld worden door een zeer deskundige jury. 

De dag begint om 11.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. U vind de blaaskapellen in het centrum van Tiel, rond het Kalverbos en veemarkt.

Voor meer informatie over het Open Betuws Blaaskapellen Kampioenschap of om je in te schrijven, mail je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer info over de braderie kijk op http://www.braderietiel.nl

 

Login Form

Welkom

Tot ziens