Vrijdag 19 mei 2017 feestavond in Duitse sferen, Het Tielertal Bierfest!

Op vrijdag 19 mei zal op Het Taluud een feestavond gehouden worden in Duitse sferen. Compleet met bratwurst, en natuurlijk bier. Deze avond zal opgeluisterd worden door feestorkest De Rosentaler uit Merselo. Tent open vanaf 19.30 uur, de toegang is gratis.

 Het belooft weer net zo'n groot feest te worden als vorig jaar. Dit mag u niet missen!

 

 

Zaterdag 20 mei 2017, 23e Taptoe Tiel

De taptoe zal 's middags (vanaf 12:00 uur) voorafgegaan worden door een Streetparade in het Centrum van Tiel.

12.00 uur  Streetparade (centrum Tiel);
13.30 uur  Taptoeterrein open;
14.30 uur  Taptoe Tiel  (Parkeerterrein het Taluud) finale rond 17:00 uur

De gecontracteerde korpsen voor 2017 zijn:

* DVS junioren uit Katwijk

* Jubal uit Zwolle

* Van Limburg Stirum Band uit Wezep

* Kamper Trompetterkorps uit Kampen

* Adest Musica uit Sassenheim

De toegang voor de Taptoe is gratis (staanplaatsen) , tribunekaarten kosten € 5,00, u kunt via deze website tribune kaarten bestellen voor de 23e Taptoe Tiel.

 

 

Zondag 21 mei 2017, Open Betuws Blaaskapellen Kampioenschap en Braderie

Met een braderie van meer dan 180 kramen en 20 dweilorkesten zal Tiel ook vandaag weer geheel in het teken van muziek en gezelligheid staan.

De laatste jaren is dit evenement  uitgegroeid tot een fenomeen in de blaaskapellenwereld. Deze groei was aanleiding voor een nog professionelere aanpak, een mooi logo en een pakkende naam.

Vanaf 2016 is de nieuwe naam voor dit evenement, Open Betuws Blaaskapellen Kampioenschap. Wij roepen alle blaaskapellen/dweilorkesten op om deel te nemen aan dit geweldige feest waar nog lang over gepraat zal worden. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers in zowel de leut als de wedstrijdklasse. Elementen als show en muzikaliteit zullen beoordeeld worden door een zeer deskundige jury. 

De dag begint om 11.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. U vind de blaaskapellen in het centrum van Tiel, rond het Kalverbos en veemarkt.

Voor meer informatie over het Open Betuws Blaaskapellen Kampioenschap of om je in te schrijven, mail je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer info over de braderie kijk op http://www.braderietiel.nl

 

Login Form

Welkom

Tot ziens