Dweilorkest "De Eigenheimers", onderdeel van muziekvereniging het K.T.S.M., bestond in 2002 30 jaar. Dat heugelijke feit was aanleiding om in 2002 de eerste Tielse Toeterdag te organiseren.

De laatste jaren is dit evenement  uitgegroeid tot een fenomeen in de blaaskapellenwereld. Deze groei was aanleiding voor een nog professionelere aanpak, een mooi logo en een mooie pakkende naam.

Vanaf 2016 is de nieuwe naam voor dit evenement, Open Betuws Blaaskapellen Kampioenschap. Wij roepen alle blaaskapellen/dweilorkesten op om deel te nemen aan dit geweldige feest waar nog lang over gepraat zal worden. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers in zowel de leut als de wedstrijdklasse.
Elementen als show en muzikaliteit zullen beoordeeld worden door een zeer deskundige jury. Schrijf je nu in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wees er snel bij want vol=vol.

Deze dag zal net als in het verleden gecombineerd worden met een megabraderie. De braderie trekt de laatste jaren meer dan 10.000 bezoekers en onderscheid zich met 180 kramen als de grootste in de regio.

De vierde Open Betuws Blaaskapellen Kampioenschap is op zondag 2 juni 2019! Het begint om 11.00 uur en is rond 17.00 uur afgelopen.

Wij hopen je te mogen begroeten tijdens dit super gezellige evenement in de binnenstad van Tiel.

 

Login Form

Welkom

Tot ziens